Loading...

Blog

Tinder norge

Tinder norge I de siste månedene har Tinder profittert godt på den enorme mediadekningen, og fått mange nye brukere her i Norge. Jeg og folk som aldri. Med over 30 milliarder matcher så langt, er Tinder® verdens mest populære app for å møte nye mennesker. Tenk på oss som den mest pålitelige støttespilleren. Sammendrag Tinder er den mest populære datingappen, ikke bare i Norge, men i mange forskjellige land. Det sies at Tinder er en app som kun tiltrekker seg. Folk som bruker sjekkeappen Tinder, har ikke flere seksualpartnere enn andre likesinnede. Menn er mer opptatt av sex, mens kvinner oftere er.

Ny undersøkelse fra NTNU: Tinder gir ikke mer tilfeldig sex

Tinder norge Vi har testet Tinder gjennom en mannlig profil. Spenningen fortsetter med andre ord.

Les også Demi Lovato deler sterkt bilde fra tiden med spiseforstyrrelser: Undersøkelsen tar også for seg hvorfor man bruker Tinder, og lignende apper med bilder. Designed to be Deleted.

Gjør hvert øyeblikk av singellivet til noe å huske. Tinder er mer enn en datingapp. Det er et kulturfenomen. Velkommen til #swipelife. Med over 30 milliarder matcher så langt, er Tinder® verdens mest populære app for å møte nye mennesker. Tenk på oss som den mest pålitelige støttespilleren. Alt det du bør - og absolutt ikke bør - gjøre i datingappen Tinder. Tinder har blitt meget populært i Norge de siste månedene.

På verdensbasis.

Tinder App Norge anmeldelse

Gjør hvert øyeblikk av singellivet til noe å huske. Tinder er mer enn en datingapp. Det er et kulturfenomen. Velkommen til #swipelife. Sammendrag Tinder er den mest populære datingappen, ikke bare i Norge, men i mange forskjellige land. Det sies at Tinder er en app som kun tiltrekker seg.

Folk som bruker sjekkeappen Tinder, har ikke flere seksualpartnere enn andre likesinnede. Menn er mer opptatt av sex, mens kvinner oftere er.

Med over 30 milliarder matcher så langt, er Tinder® verdens mest populære app for å møte nye mennesker. Tenk på oss som den mest pålitelige støttespilleren. Det er mindre enn to år siden Ida (33) var den mest populære jenta på datingappen Happn i Oslo.

Hun hadde truffet en del forskjellige menn. Gjør hvert øyeblikk av singellivet til noe å huske. Tinder er mer enn en datingapp. Det er et kulturfenomen. Velkommen til #swipelife.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail